18 de febrer, 2008

L’excusa ideal


Qui ho havia de dir! Encara li hauré d’agrair a Mariano Rajoy que m’hagi animat a obrir una secció d’enllaços “ecològics” al bloc. I és que sovint penso en publicar articles sobre qüestions ambientals però sempre em retinc perquè crec que aquest no és el lloc per fer-ho (en principi, aquí hem vingut a parlar de les mancances de la nostra democràcia i bla, bla, bla...)

Després d’haver escoltat la brillant idea que Rajoy ha deixat anar en precampanya electoral, he trobat l’excusa ideal per escriure sobre el tema i per proposar-vos una sèrie d’enllaços amb consells i informació per a preservar el medi ambient. I és que Rajoy, després de fotre’s del canvi climàtic fa uns mesos, ara diu que si guanya plantarà 14.300 arbres cada hora durant quatre anys. Una de dues, o el seu cosí científic i assessor personal s’ha equivocat a l’hora de fer números o Rajoy està mentint als ciutadans sense cap mena de vergonya.

Així doncs, si voleu fer alguna cosa per mirar d’aturar el canvi climàtic, per no contribuir a agreujar la sequera o per viure en un entorn més saludable, us proposo consultar els enllaços que trobareu a la vostra dreta i prescindir de les mentides d’en Rajoy.