13 de setembre, 2006

Passa-ho!


Ara fa 2 anys i mig, després dels atemptats de l’onze de març de Madrid, la ciutadania es va expressar. Va dir que ja n’hi havia prou, que n’estava farta de mentides i que no confiava en aquell govern. En tres dies es va mobilitzar tot un país i es van capgirar, en un temps rècord, les enquestes prèvies a les eleccions i que eren favorables al partit que governaba. Els ciutadans van aprofitar els avantatges que oferien les noves tecnologies (sms, email, pàgines webs…) per convocar manifestacions i van prendre els carrers com en els últims anys de la dictadura i els primers de la “democràcia”.

A Catalunya, ara que s’acosten unes altres eleccions, potser també ens hauríem de mobilitzar per dir que estem cansats dels nostres polítics, que no tenim ganes d’anar a votar, que no sabem a qui votar. Potser hauríem d’expressar que no ens convencen els candidats, que no volem partits inexperts amb fam de poder, que no ens agrada l’oposició que només critica, ni els partits massa dòcils. Potser així els polítics se’n adonarien del fracàs i revisarien les seves estratègies. Potser així canviarien les coses. Passa-ho.

1 comentari:

ogimeno ha dit...

Certament amic Oriol,
En aquest país, respecte dels polítics, crec que actualmet tenim mala peça al teler. Una abraçada i felicitats pel blog.