24 de maig, 2007

Boti, boti, boti, terrorista qui no em voti!


L’entranyable José María Aznar està en ratxa. Després d’acceptar que no hi havia raons per atacar l’Iraq i fotre’s de les campanyes de la Direcció General de Trànsit, gairebé fent apologia del consum d’alcohol entre els conductors, ara ha etzibat que qui no voti al PP estarà recolzant la presència de terroristes a les institucions (veure vídeo). És un gag del Polònia? No, és tant cert com que ara porta melena. Ho va dir en un míting a Calatayud en plena campanya de les eleccions municipals.

En el mateix discurs va dir que no calia remenar "els ossos" del passat (en clara referència a la Llei de la Memòria Històrica que està preparant el Govern de ZP) i va alertar que Zapatero posa en qüestió els principis de la Transició i està dividint els ciutadans en dues Espanyes.

És evident que Aznar està reforçant la marca del seu partit: atemorir la ciutadania amb fal·làcies diverses (anticatalanisme, cas De Juana, diàleg amb ETA, etc.) per obtenir un benefici electoral a les eleccions municipals. A l’expresident però se li ha vist el llautó i ens ha tornat a deixar clar que no vol ni sentir parlar de recuperar la memòria històrica d’Espanya, per què serà?